REVIEW gezichtsmaskers van The Beauty Dept


Deze maskertjes van het merk The Beauty Dept kocht ik eind vorig jaar bij de Action. Ik vond ze er schattig uit zien! Online had ik gelezen dat ze lijken op de maskers van Lóreal. Dus ik was héél benieuwd! 

In het vak lagen drie verschillende: Jelly Mask, Red Clay, en Charoal.De zakjes hebben vrolijke kleurtjes en zijn af te sluiten met een dopje. Wat heel fijn is want met 1 zakje kun je 5 keer doen.

Ieder masker heeft een andere werking. Dus voor ieder huidtype zit er wel eentje bij.Of wanneer je net als ik een gemengde huid hebt, kun je de maskers combineren door op het gedeelte van je gezicht te smeren wat jouw huid daar op dat moment nodig heeft. 





Detoxifying Clay Mask Charoal

Invloeden van buitenaf kunnen zorgen voor verstopte poriën waardoor de huid er dof en onverzorgd uit gaat zien. Dit gezichtsmasker zorgt voor een diepe reiniging. Het zuivert je huid en geeft een fris gevoel. Het masker absorbeert talg en verwijdert vuil. Wanneer je dit masker gebruikt hebt ziet je huid er weer gezond en fris uit.





Ultra Moisturising Jelly Mask Hyaluronic Acid and Hydromanil

Dit gezichtsmasker geeft de droge en vochtarme huid een hydratatie boost. Na gebruik ziet je huid er weer stralend, egaal en verzorgd uit.






Purifying Clay Mask Red Clay

Dit gezichtsmasker heeft een zuiverende werking. Het masker bevat natuurlijke rode klei wat heel goed is voor het reinigen van de vette huid.
Het masker absorbeerd overtollige talg waardoor je huid er minder vet uit gaat zien maar juist schoner en gladder. 




Alle 3 de maskers gebruik je volgt:
  • Reinig je huid
  • Breng een royalé hoeveelheid gelijkmatig aan op je gezicht en vermijd daarbij de ogen en lippen
  • Laat het masker 10 minuten intrekken
  • Spoel het masker met lauwwarm water van je gezicht
  • Voor het beste resultaat kun je de maskers het beste 2x in de week gebruiken. Kijk daarbij ook vooral wat je huid nodig heeft. Of combineer de maskers, net zoals ik heb gedaan.
De maskers zijn 100% vegan. Je kunt ze kopen bij de Action. En kosten €0,99

Gebruik jij wel eens een gezichtsmasker? En gaat je voorkeur dan uit naar een clay, jelly of een peel-off masker?


Reacties