GOODIEBOX DECEMBER 2018

GOODIEBOX December 2018

Wat is ie weer mooi hé, de nieuwe Goodiebox!
Elke maand is het weer een cadeautje om uit te pakken.
Zo mooi verpakt! En de inhoud blijft geheim totdat je ḿ open maakt.
Elke maand is er een ander thema.
Het thema van deze maand is: REFLECTION

In de bijpassende folder word het thema uitgelegd:
"Het is tijd voor wat reflectie zodat we kunnen zien hoe we oude habits kunnen veranderen en helemaal vernieuwd de komende periode in kunnen gaan. Daarom de Reflection Goodiebox!"
Ook staan er alle producten in beschreven.

En dan word het tijd om de box open te maken......




DE INHOUD VAN DEZE MAAND IS:




RITUALS Ritual of Ayurveda Dry Body Oil
Rituals helpt je je geluk te vinden in de kleinste dingen en uit de autopilot van de dag te stappen. Deze Dry oil uit de Ritual of Ayurveda lijn geeft precies die energie-boost die je kunt gebruiken met de opwekkende ingredienten zoals amandelolie en basilicum. De lichte olie voedt en verzacht je huid en laat een zachte satijnen finish achter. Reflecteren en dat moment voor jezeld pakken is vanaf nu onderdeel van een heerlijk ritueel.








GOSH Effect Powder

Je hoeft niet te wachten tot je echt iets te vieren hebt om de champagne te ontkurken, want met deze luxueuze Effect Powder in champagne kleur heb je elke ochtend dat feestmoment voor de spiegel. Deze GOSH oogschaduw heeft een long lasting effect en blijft dus zitten van 'sochtends tot 'savonds, wanneer die kurk echt van de champagnefles gaat!





BALANCE ME Vitamine C Repair Serum
Was het feestje van gisterenavond iets te gezellig waardoor je de klok vergeten was? No worries, met dit Vitamine C Repair Serum van Balance Me is je huid in een mum van tijd weer helemaal gelukkig! Het intens voedende serum verstevigt de huid, behandelt pigmentatie en zorgt voor een gelijkmatige teint. Doe na je dagelijkse reiniging 2 pompjes van dit serum in je handpalm en dep het over je gezicht en nek. Precies die boost die je huid nodig heeft!







BELLAPIERRE COSMETICS Pro Concealer Palette
Bellapierre is nummer één in natuurlijke minerale make-up. Deze concealers zijn subtiel en geven je de natuurlijke glow die bij je past. Door de drie verschillende kleuren in deze palette kun je alle onzuiverheden subtiel wegwerken waardoor elk plekje vrijwel onzichtbaar is. Jij bepaalt wat je reflecteert, dus als jij ś ochtends de deur uitstapt doe je dit ook echt stralend!


LORD AND BERRY Paillettes Eye Pencil
Bij Lord & Berryy in Milaan weten ze waar jij je accenten moet leggen om je nog zelfverzekerder te voelen! Dit oogpotlood is zacht genoeg om hem op zowel de boven als onderkant van je ooglid aan te brengen en jij bepaalt zelf hoe intens je de kleur wilt. Binnen een handomdraai verander je je subtiele day-look naar een sexy glamorous evening-look



Wat weer een prachtige box he!
Wil jij jezelf, of iemand anders ook zoń mooie GOODIEBOX cadeau doen, dan kan dat door de box hier aan te vragen. Je vult dan je eigen beauty profiel in zodat de producten zo goed mogelijk op jouw huid, haar en naar jouw voorkeur aangepast kunnen worden.

De box kost €19,95, dit is inclusief verpakkings en verzendkosten. Je krijgt dan elke maand een GOODIEBOX toegestuurd. Maar kunt ḿ ook makkelijk annuleren als het een maand niet uitkomt. Of terugsturen als de producten niet naar wens zijn.

Reacties